top of page
Header-ons-klasje.png

De kapoentjes

Noelia

"Ik speel graag in de poppenhoek en op de speelplaats."

George

"Ik speel graag met alles in de klas, de poppenhoek is leuk. Werken met de bruine trap vind ik ook fijn. Ik speel ook graag buiten."

Alessia

"Ik speel graag buiten. Ook spelen in de poppenhoek of werken met de gekleurde cilinders vind ik leuk."

Julien

"Ik vind spelen op de speelplaats leuk. Ik bouw ook graag met de blokken en speel ook graag met de diertjes. De magneten zijn ook leuk."

Lowie

"Ik vind kleuren in de klas leuk en speel ook graag met de diertjes en de tractor."

Oscar

"Ik werk graag met de Montessori materialen. Ik maak grote werken met de bruine trap, roze toren en gekleurde cilinders. Spelen met de auto's en buiten fietsen met mijn vriendjes vind ik ook leuk."

Noa

"Ik speel graag met de andere kindjes in de klas, mijn vriendjes en met juf Kathy."

Mateo

"Ik bouw graag torens met de blokken. Ook knippen en kleuren is leuk. Werken met de cilinderblokken doe ik ook graag en de geurflessen zijn ook leuk."

Robbe

"Rekenen doe ik heel graag. Werken met de houten cijfers en bolletjes vind ik leuk. Samen fietsen met de vriendjes op de speelplaats is ook leuk."

Babette

"Ik speel graag met de pizza en de taart. Ik vind het ook leuk om cijfers te leren schrijven, maar ook tekenen en kleuren is heel fijn."

Eliah

"Ik vind knutselen (knippen en kleuren) leuk en speel ook graag met nieuwe dingen die ik nog niet ken. Werken met de roze toren en bruine trap is ook heel leuk. Maar het allerleukste vind ik buiten fietsen."

bottom of page